logo-image

Нашата философия

Куайсер Фарма - философияСърцето е нашето шесто чувство. То усеща важните житейски моменти по-силно от всички други възприятия.

Тези, които са погълнати от трескавата забързаност на нашия живот, пропускат множеството красиви моменти, които той ни предлага ден след ден. Точно тези моменти са малките чудеса на живота, видими само за тези, които виждат света със сърцето си. Това са моментите, в които трябва да спрем за кратко и да послушаме сърцето си. Трябва да го последваме и да се фокусираме върху тези малки моменти, които ни разкриват сърдечността на живота.

Ясно е, че тези, които искат да видят света със сърцето си трябва да имат здрава сърдечно-съдова система.

Колко време отделяме на личната си хигиена всеки ден и колко време реално мислим за нашия "вътрешен живот". Нашето тяло, сърце и кръвоносна система също заслужават грижа и внимание.

Сърцето извършва огромна работа, като бие около сто хиляди пъти всеки ден. Кръвта транспортира повече от хиляда литра кислород през сто хиляди километра по съдовете до всички части на тялото. При тези обстоятелства, тялото ни има нужда от нашата подкрепа, която вие можете да осигурите с помощта на Допелхерц®.

Продуктите Допелхерц® – произведени на базата на естествени съставки, витамини, минерали и микроелементи – допринасят за запазването на здравето на Вашата сърдечно-съдова система.

По този начин, Вие ще сте успеете да се насладите на съкровените моменти в живота си и да видите света със сърцето си.