logo-image

Хранителна добавка на годината 2014

Допелхерц® актив Магнезий+Калций+Витамин D3 + Мед + Манган
Присъдено от Българския фармацевтичен съюз
За поредна година Куайсер Фарма получи признание за качеството на продуктите Допелхерц® актив.

Продуктът Допелхерц® актив Магнезий+Калций+D3 бе отличен с приза „Хранителна добавка на годината за 2014”.
Допелхерц актив Магнезий+Калций+D3 с приза Хранителна добавка на годината за 2014Наградата бе връчена на форума Български фармацевтични дни, състоял се на 22 юни 2014 в Пловдив, на тържествена церемония.

Събитието получава най-високата възможна акредитация от Комисия по качество на БФС. Всяка година в изложението се включват водещите компании от областта на фармацията, които представят своите най-нови продукти и постижения. Тази година приблизително 1500 магистър-фармацевта взеха активно участие в него.

Наградата „Хранителна добавка на годината” е признание за качеството и ефективността на продуктите Допелхерц® актив.

Допелхерц актив Магнезий+Калций+D3 с приза Хранителна добавка на годината за 2014Допелхерц® актив Магнезий+Калций+D3 представлява специално разработена комбинация, съдържаща Магнезий, Калций, Витамин D3, както и микроелементите Манган и Мед в подкрепа на сърдечно-съдовата, нервната и мускулната система в двуфазна ДЕПО таблетка

Формула за здрави кости и профилактика на остеопорозата.


Двуфазната ДЕПО таблетка
е разработена на базата на специална производствена технология, като осигурява оптимална и удължена абсорбция на активните съставки в продължение на повече от 10 часа, съобразно нуждите на организма.

Това е третият продукт от линията Допелхерц® актив, който печели тази престижна награда. През 2010 година с приза „Хранителна добавка на годината“ бе отличен Допелхерц® актив А-Я депо, а през 2013г - Допелхерц® актив За Стави.

Фирмата, производител на продуктите Допелхерц® е немска фармацевтична компания със 117-годишна история и традиции, специализирана в производството на лекарствени продукти, хранителни добавки и стоматологични продукти. Производствените процеси са сертифицирани по GMP стандарт и отговарят на високи стандарти за чистота.

Името Куайсер Фарма е синоним на гарантирано немско качество, сигурност и ефективност!
Скъпи фармацевти, благодарим за гласуваното доверие – тази награда дължим на Вас!