Menü
Контакти Желани продукти Търсене
Queisser Pharma Bulgaria стана „Компания на годината”

Queisser Pharma Bulgaria стана „Компания на годината”

Queisser Pharma Bulgaria стана „Компания на годината” за 2016 година в категория Фармация. Компанията получи голямото признание на официална церемония в хотел Хилтън, където за трета поредна година бяха връчени годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” на списание „Business Lady”.

Queisser Pharma Bulgaria беше отличена за своето „УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ И КАЧЕСТВЕН ФАРМАЦЕВТИЧЕН ПРОДУКТ”. Kомпанията учредява собствено търговско представителство в България през 2008 година. В началото фирмата е класирана на 65 място, а днес заема 5-то място, като продължава да отбелязва двуцифрени, устойчиви ръстове всяка година, надминаващи значително ръста на пазара. Именно това, както и фактът, че брандът Допелхерц® е марка номер 1 в България за четвърта поредна година, донесоха приза на компанията.

Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание „Business Lady“ са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.