Menü
Контакти Желани продукти Търсене
Още няколко причини да изберете Допелхерц

Още няколко причини да изберете Допелхерц

Гарантирано немско качество

Всички продукти на Допелхерц се произвеждат в Германия. Високото им качество се гарантира както от строгите норми на производство, действащи в страната, така и от допълнителните тестове на всяка партида, които се правят в собствената лаборатория на Куайсер Фарма в град Фленсбург.

Всички суровини и съставки, използвани за производството на продуктите Допелхерц се купуват от сертифицирани доставчици, а качеството им се проверява повторно в лаборатория преди да бъдат включени в производствения процес.

Нашата продукция е сертифицирана по GMP стандарт (Good Manufacturing Practice) и отговаря на стандартите за качеството на Световната здравна организация (СЗО) относно процесите на производство на фармацевтични продукти.

Допелхерц® актив Витамини от А до Я - за поредна година номер 1 в България!

Мултивитамините Допелхерц® актив от А до Я включват в състава си 24 витамина, минерала и микроелемента. Тази пълноценна комбинация ефективно подпомага имунитета и работоспособността на организма. Благодарение на специалната формула за удължено освобождаване (ДЕПО ефект) активните съставки се усвояват постепенно и се осигурява дълготрайно действие в организма.


Награди на Българския Фармацевтичен Съюз

Доказателство за качеството и ефективността на нашите продукти са четирите отличия "Хранителна добавка на годината", присъдени от Българския Фармацевтичен Съюз:

Още информация за Допелхерц можете да намерите на следните линкове:

Продукти

Статии на здравни теми и здравни съвети

За компанията