1. doppelherz.bg
  2. За нас

За нас

Допелхерц - 100 години грижа за здравето на цялото семейство
Paar am Strand

Фокусът на нашата работа винаги е бил върху разработването на висококачествени продукти, предназначени да насърчават здравословния начин на живот. Подкрепата и профилактиката на здравето е наша движеща сила вече повече от 100 години, която доведе до разработването на първия ни билков тоник (Допелхерц Енерготник). Взаимното уважение е на първо място в ежедневната ни работа, защото всеки служител има значение и принос в успехите ни. Ние работим с огромно желание и чувство за отговорност в създаването на продуктите Допелхерц, които се превръщат във верен помощник за здравето на цялото семейство.

Допелхерц – един бранд за всички

Допелхерц е пръв помощник в здравето през всички етапи на живота.  От подсилване на имунната система, подпомагане на енергийния метаболизъм и физическата работоспособност, грижа за красотата, до поддържане на добро зрение и укрепване на сърдечно-съдовата система – Допелхерц насърчава здравословния и активен начин на живот на всяка възраст.

В нашето богато портфолио всеки може да намери правилния продукт с лекота: всички артикули на Допелхерц имат лесно разбираеми продуктови обозначения, така че нашите потребители да могат бързо да разпознаят правилния продукт за своите нужди.

Предлагаме таблетки, капсули, микропелети, желирани форми, течни продукти чак до спрейове за нос или капки за очи – с Допелхерц всеки може да открие своята предпочитана форма за прием.

Винаги се стараем да обръщаме голямо внимание на изискванията на нашите потребители. Пример за това е, че нашата глобална гама включва цели 26 различни магнезиеви продукта. Това ни позволява да предложим правилния продукт за всяка от нуждите на нашите потребители.

Винаги приятелски настроени

За нас е много важен начинът, по който си комуникираме. Затова се стараем винаги да сме там, където са и те, да им даваме точна и навременна информация за всичко, което ги интересува относно нашите продукти, независимо дали по телефон, имейл или в социалните мрежи. Няма нищо по-ценно от доверието, което те ни гласуват и затова всеки ден се старем да го оправдаваме и отговаряме на различните им нужди.

Допелхерц - навсякъде, където сте и вие

Наша основна движеща сила е да разработваме и произвеждаме иновативни и качествени продукти, с отлично съотношение между цена и качество. Също така е от значение, продуктите Допелхерц да са достъпни. Можете да ги откриете във всяка аптека, както и да ги поръчате онлайн.

Глобален бранд с дългогодишни традиции

Марката Допелхерц е с дългогодишни традиции в Германия, обхващащи няколко поколения. За над 100 години история са разработени и произведени десетки продукти, съобразени с желанията и изискванията на нашите потребители. Това е дългогодишен опит, който не спираме да надграждаме. През последните десетилетия нашата продуктова гама не спира да се разширява, като Допелхерц се превърна в марка, помощник в грижата за здравето на цялото семейство в над 60 страни.

Качеството като основен приоритет

Зад високото качество на нашите продукти стоят отдадеността и богатият опит на служителите ни, които гарантират за високото качество при разработването на продуктите и при подбора на техните съставки. Всички продукти Допелхерц съдържат комбинации от специално избрани съставки и са одобрени от Агенцията по лекарствата или Европейския орган по безопасност на храните (EFSA). Преди нашите продукти да бъдат въведени на пазара, те преминават през системи за контрол на качеството – можете да бъдете сигурни, че нищо не е оставено на случайността. Всички продукти се тестват при строги условия, преди да достигнат до крайния потребител.