Награди

Високото качество на продуктите Допелхерц, както и подкрепата на различни каузи и социални кампании ни носят различни отличия. Тук можете да видите някои от по-значимите награди, с които е отличена марката Допелхерц

Българското представителство на Куайсер Фарма, компанията, която стои зад марката Допелхерц, е основано през 2008 г.

Това са вече 15 години, през които фирмата и хората в нея, водени от своя професионализъм и мотивация, успяват да извоюват множество награди и отличия.

Пет престижни награди "Хранителна добавка на годината"

Наградата се присъжда от Българския фармацевтичен съюз, който отличи за най-добри през годините следните продукти: 

  • 2010 г. – Допелхерц актив Витамини А-Я ДЕПО
  • 2013 г. – Допелхерц актив за Стави
  • 2014 г. – Допелхерц актив Магнезий + Калций
  • 2016 г. – Допелхерц систем Колаген 11.000
  • 2021 г. - Допелхерц Антарктически крил - хранителна добавка на годината в категория “Производствена технология с екологична отговорност”
  • 2023 г. - Допелхерц актив Капки за очи с Хиалурон 0,2% - "Медицинско изделие за офталмологична употреба"

Три отличия "Фарма бранд" за продуктите:

  • 2014 г. - Допелхерц актив А-Я ДЕПО - Най-предпочитан продукт в категория мутливитамини
  • 2014 г. - Допелхерц актив Магнезий+Калций+Витамин D3 - Най-предпочитан продукт съдържащ Калций и Витамин D
  • 2014 г. - Допелхерц актив Омега-3+ Витамин Е - Най-предпочитан продукт в категория продукти с Омега 3

Допелхерц - марка номер 1 в България*

Брандът Допелхерц заема първо място по брой продадени опаковки на българския фармацевтичен пазар за лекарствени продукти, без лекарско предписание за периода януари 2021 – декември 2021 в OTC3 категория "Мултивитамини и минерали".     

През 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 година брандът Допелхерц бе избран за Любима марка на българския потребител в класацията на списание "Business Lady", категория Витамини и хранителни добавки.

Според годишния доклад на IMS Health България Допелхерц е марка номер 1 в България за пета поредна година, както и абсолютен лидер в една от най-значимите категории хранителни добавки – Мултивитамини и Минерали именно с продукта Допелхерц актив Витамини А-Я ДЕПО.

Витамини Допелхерц Актив Мама - победител в категорията "Най-добри хранителни добавки за периода на бременност" на наградите Mother and Baby Awards 2022. Те се организират от Trade Media Group, като целта е да се представи и награди качеството и иновациите на продукти и услуги, постигнати от бизнеса в индустрията на грижата за майката и бебето.

Журито, оценяващо продуктите, се състои от изявени представители oт здравните среди - педиатри, гинеколози, неонатолози и други специалисти, както и инфлуенсъри, тясно профилирани в индустрията за продукти и услуги за бебета.

Допелхерц Пробиотик Желирани мечета за Деца с награда за "Най-добър детски пробиотик" в конкурса "Моther & Kids Awards". Той се организира от Grazia Bulgaria, като журито е представено от различни здравни и педиатрични специалисти, редактори и инфлуенсъри, тясно профилирани в продуктите и услугите за майки, бебета и подрастващи. Продуките Допелхерц Пробиотик Желирани мечета за Деца и Допелхерц Актив Мама са част от серията за деца и майки, чрез които помагате на дете в нужда от фондация "За Нашите Деца", които подкрепяме от 2020 г. 

Куайсер Фарма България е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2021 и 2022 година. Тя е и най-добре представилата се фармацевтична компания за 2021 г. Това са данните от класация на Career Show Index, в която се събират резултатите на работодателите на база получени от тях български и международни отличия през последните 3 години. 

Награди за социална отговорност

С каузата за "Превенция от изоставяне на бебета и малки деца" към Фондация "За Нашите Деца"​, която покрепяме от септември 2020 г. бяхме удостоени с награда в категория "Маркетинг, свързан с кауза", като тази година бяха номинирани 116 проекта на 80 компании. Наградите се организират от Български форум на бизнес лидерите. Повече за каузата и начина, по който я подкрепяме, можете да прочетете тук.

За втора поредна година бяхме отличени с приза "Златно сърце" на Годишните награди за корпоративна социална отговорност и благотворителност на сп. "Business Lady". Като компания, която силно вярва в социално отговорния бизнес, ние всяка година надграждаме инициативите си в полза на обществото. Признанието, което получихме на церемонията по награждаването е за партньорството ни с Фондация "За нашите деца", което стартирахме през септември 2020. В какво се състои партньорството ни и как можете и вие да бъдете част от него, вижте тук.