1. doppelherz.bg
  2. За животни
Допелхерц за котки и кучета
Вкусни допълващи храни за здрави стави, кожа и козина
Hund und zwei Katzen
Комплекс за стави за кучета
Doppelherz für Tiere
Комплекс за стави за кучета
Вкусни и здравословни хапки
Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета
Doppelherz für Tiere
Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета
Богато на омега-3 и омега-6 масло
Омега-3 масло за стави за котки и кучета
Doppelherz für Tiere
Омега-3 масло за стави за котки и кучета
Богато на омега-3 масло
Всичко за здравето на котките и кучетата
Kleiner brauner Hund läuft über Wiese
За кучето
Артрит при кучето

Причините за ставни заболявания при кучето могат да бъдат от най-различно естество. Затова собствениците на кучета трябва винаги да се съобразяват с физическите особености на своето куче. В много случаи са необходими упражнения за укрепване както на мускулите, така и на сухожилията и  ставните връзки.

Katze liegt auf Sofa
За котката
Предотвратяване на кожни заболявания при котката

Котките прекарват до 30 % от времето, в което са будни в грижа за козината си, като се почистват старателно от ушите до опашката по няколко пъти на ден. В допълнение към най-важния инструмент за почистване - езика, те използват предните и задните си лапи, за да достигнат до всяка част на тялото си.

Öl auf Löffel
Съставки
Съставки за кучета и котки

Също като и хората, кучетата и котките зависят от ежедневното снабдяване с определени хранителни вещества, за да поддържат телесните си функции. Затова, за да се поддържа оптимално здравето на нашите четириноги приятели,  трябва да избягваме неправилното хранене.

Hund liegt unter Tisch
Качество и концепция
Качество

При разработването на продуктите Допелхерц für Tiere си поставихме за цел да се справим със следното предизвикателство:  много често приложението на специалните диетични храни за кучета и котки е сериозен проблем, заради нежеланието на домашните ни любимци да ги консумират.

Допелхерц за домашни любимци

Допелхерц е един от най-разпознаваемите здравни брандове в Германия. В продължение на повече от 100 години са разработени висококачествени здравни продукти, които съдържат само тествани и висококачествени съставки.

Днес Допелхерц е синоним на здраве и благополучие за цялото семейство, а продуктите на марката се предлагат в повече от 60 страни по света.

Всеки собственик на котка или куче желае дълъг и щастлив живот за четириногия си приятел. Трудно ни е да понесем, когато домашните ни любимци изпитват болка или страдат. Именно защото кучетата и котките имат по-голяма поносимост към болка от нас хората и често прикриват оплакванията си, ние трябва да внимаваме и за малки и по-незначителни сигнали, които могат да сочат за възможни здравни проблеми.

Целесъобразното хранене помага за превенция и лечение при някои оплаквания. Както и при хората, и при кучетата и котките конкретни хранителни вещества имат укрепващ здравето ефект. Тези хранителни вещества са специално подбрани и комбинирани в нашите диетични допълващи храни, които са разработени и тествани от нашите ветеринари. Продуктите Допелхерц für Tiere представляват комбинации от висококачествени и ефективни съставки, които благодарение на удобните си за прием форми и приятния си вкус са изключително апетитни за котките и кучетата.  

Когато дори най-придирчивата котка мърка около краката ви, а кучето ви маха с опашка, очаквайки с нетърпение дневното си лакомство, грижата за здравето на домашния любимец се превръща в удоволствие. Защото когато четириногите членове на семейството ни са добре, ние също сме щастливи.