1. doppelherz.bg
  2. За животни
  3. Защо създадохме линията за животни?

Защо създадохме линията за животни?

Допелхерц für Tiere - висококачествени допълващи храни за кучета и котки: създадени от ветеринарни лекари комбинации от активни съставки с приятен вкус и в удобни за прием форми.
Hund und zwei Katzen

Нашата концепция

При разработването на продуктите Допелхерц für Tiere бяхме изправени пред следното предизвикателство: има много видове допълващи храни за кучета и котки, но тяхното приложение често е предизвикателство за стопаните. Те най-често са във формата на гранули, прахове, таблетки или капсули. По-често при котките, но и при по-придирчивите кучета, приемът на важни за здравето им хранителни вещества може да бъде труден или дори невъзможен.

Затова съчетахме предимствата на вкусното лакомство с важните съставки на ефективната диетична допълваща храна. Така подпомагането на функциите на ставите и кожата се превръща в забавление както за домашния любимец, така и за стопанина. Направихме експерименти, при които над 100 кучета и котки опитаха нашите продукти и ги намериха за особено вкусни. Тази качествена характеристика не само прави кучетата и котките щастливи, но е важна за ефективността на диетичните допълващи храни, тъй като само редовният прием може да осигури достатъчни дози от важните хранителни вещества.

Научно обоснован състав

Продуктите Допелхерц für Tiere не трябва да се бъркат с лакомства. Нашите диетични храни съдържат високи дози активни съставки за подпомагане на функцията на ставите, кожата и козината. При подбора на суровините сме поставили голям акцент върху научните открития. Има голям брой проучвания за въздействието на различни хранителни вещества върху здравето на кучетата и котките. Според резултатите от тях ние подбрахме и комбинирахме активните съставки, които използваме в продуктите Допелхерц für Tiere.

Снабдяването на домашния Ви любимец с незаменими мастни киселини е особено важно. Чрез подбора на висококачествени масла, като например масло от сьомга, ленено масло, масло от конопено семе, масло от вечерна иглика и масло от пореч, можете да осигурите оптимален прием на важни мастни киселини в зависимост от индивидуалните нужди на домашния Ви любимец.

Нашите продукти комбинират подходящи активни съставки във високи дози, които са съобразени със съответните нужди на животното от научна гледна точка. Комбинацията от съставки в един продукт значително подсилва позитивния им ефект.  За подпомагане здравето на ставите се използват зеленоуста мида, колаген тип ׀׀, хондроитин, глюкозамин, дяволски нокът, индийски тамян (Boswellia serrata), както и витамин Е, манган и метионин. За подпомагане на доброто състояние на кожата сме избрали бирена мая, биотин, куркума, микроелементите цинк и мед, както и витамините A, B и E.

Допълнителна информация за отделните компоненти можете да намерите тук.

Иновативни форми на прием

Диетичните допълващи храни Допелхерц са с различна насоченост - всяка от тях подпомага ставите или кожата и козината.

Специално за кучетата разработихме вкусни хапки. Това са меки парчета храна с високо съдържание на месо и аромат, който се харесва на животните. Хапките са изключително вкусни и се приемат от кучетата като лакомство. Благодарение на специалния метод на приготвяне, който запазва важните активни вещества и най-вече на специалния си състав, базиран на модерни проучвания, те предлагат оптимална хранителна подкрепа за здравето на Вашето куче.

Маслата с омега-3 и омега-6 на Допелхерц са иновация на пазара на допълващи храни. Това са специално комбинирани смеси от масла и високи дози активни компоненти. Резултатът е диетични допълващи храни в подкрепа на ставите или кожата и козината. Чрез тях вие снабдявате вашия домашен любимец с изключително чисти полезни вещества. Добрият вкус се дължи на високото съдържание на масло от сьомга, което кучетата и котките много харесват. В състава няма добавени захар, изкуствени овкусители или консерванти. Поради това маслата Допелхерц Fur Tiere са изключително подходящи и като допълнение към BARF диети.

Продуктите на Допелхерц за домашни любимци са разработени от ветеринарни лекари. Благодарение на добрия си вкус и удобната си форма те са лесни и приятни за прием, а грижата за здравето на домашния Ви любимец никога не е била толкова забавна!