1. doppelherz.bg
  2. За животни
  3. Продукти
  4. Doppelherz für Tiere Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета

Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета

Богато на омега-3 и омега-6 масло
Диетична допълваща храна
Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета
Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета
Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета
Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета

  • За подпомагане функцията на кожата при дерматози и силно изразена загуба на космена покривка
  • Омега-3 и омега-6 есенциални мастни киселини
  • Комбинация от висококачествени масла със страхотен вкус за допълнение към храненето
  • С бирена мая, куркума, биотин, цинк и витамини E+A
Без оцветители
Без оцветители
Без консерванти
Без консерванти
Без зърнени култури
Без зърнени култури
Без изкуствени овкусители
Без изкуствени овкусители

Допелхерц® für Tiere Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета

Допелхерц® für Tiere Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета е вкусна и ефективна диетична допълваща храна

Храненето е особено важно за здравето на кожата и козината: храната трябва да снабдява кучето или котката Ви с всички важни хранителни вещества. В случай, че от храната липсват някои ценни хранителни вещества, има вероятност да възникнат проблеми с кожата или козината и дори видима промяна. Ако подобни проблеми са налице, животното вероятно има нужда от по-високи дози от важните хранителни вещества, тъй като тялото трябва да изгради нова, здрава кожа.

Допелхерц® für Tiere Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета предоставя много от тези важни хранителни вещества в оптимална комбинация и съобразени дози. Може да използвате диетичната допълваща храна за профилактика, както и като допълнение към терапия срещу кожни заболявания. По този начин помагате на кучето или котката си да предотвратява дерматози и прекомерна загуба на козина, или да ги държи под контрол като подкрепя естествените процеси на регенерация и функциите на здравата кожа.

Дали маслото за кожа и козина е подходящо за моя домашен любимец?

Допелхерц® für Tiere Омега-3 масло за кожа и козина разчита на специална комбинация от важни хранителни вещества от висококачествени източници. Сместа от масло от сьомга, масло от вечерна иглика и масло от пореч е допълнена с висококачествени активни съставки – бирена мая, куркума, цинк и витамини. Маслото помага за поддържането на здрави кожа и козина, както и насърчава естествената регенерация и оздравителни процеси в случай на проблеми с кожата или козината.

 

Жизненоважно за здрава кожа: омега-3 + омега-6

Омега-3 и омега-6 мастните киселини, които се съдържат в Допелхерц® für Tiere Омега-3 масло за кожа и козина, произхождат от висококачествени източници като масло от сьомга, масло от вечерна иглика и масло от пореч. Маслото от сьомга съдържа големи количества от омега-3 мастните киселини EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина). Маслото от пореч осигурява омега-6 мастната киселина GLA (гама-линоленова киселина). Здравословното и балансирано взаимоотношение между омега-3 и омега-6 мастните киселини е от изключителна значимост за целия организъм. Освен това те подсилват защитата на кожата и укрепват стабилността на клетъчните мембрани. Друго предимство на омега-3 мастните киселини е позитивното им влияние при възпалителните процеси.

Допелхерц® für Tiere Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета - с по-високо съдържание на омега-3

Незаменимите ненаситени омега-3 мастни киселини EPA и DHA са универсални за здравето. По-голямото им съдържание спомага за запазването на подвижността и радостта от движението на вашия домашен любимец.

 

Допелхерц® für Tiere Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета е подходящо при диета BARF

Когато кучето ви се храни със сурова храна, трябва да внимавате дали си набавя всички важни хранителни вещества. С маслото за кожа и козина на Допелхерц обогатявате храненето на кучето си с важни мастни киселини, витамини и микроелементи.

 

Всички продукти Допелхерц für Tiere са разработени от ветеринари

Нашите ветеринарни лекари са разработили продуктите ни според актуални научни изследвания, така че да могат оптимално да подпомогнат домашните Ви любимци. Ние гарантираме, че те са висококачествени, здравословни и вкусни.

 

Допелхерц® für Tiere Омега-3 масло за кожа и козина за котки и кучета е климатично неутрален продукт

Всички продукти на Допелхерц са климатично неутрални. Компанията ни активно работи от години за намаляване на нивата на въглероден диоксид, които се отделят при производството и транспортирането на продуктите ни. За съжаление на този етап те не могат да бъдат елиминирани изцяло. Затова компенсираме отделените въглеродни емисии чрез подкрепа на редица проекти  за защита на климата в различни точки по света заедно с партньорите ни ClimatePartner.

Внимание

Ако Вашият домашен любимец все още не е приемал добавки, съдържащи масла, дневното количество трябва да се увеличава постепено в рамките на една седмица до препоръчителното такова.

Препоръчителна продължителност на употреба: първоначално до 2 месеца. Препоръчва се преди употреба или преди да се удължи периодът на употреба да се потърси мнението на ветеринарен лекар.

Съхранение

Моля, съхранявайте на сухо и хладно място.

Диетична допълваща храна за котки и кучета
За подпомагане на функцията на кожата при дерматози и силно изразена загуба на космена покривка

Състав

Масло от сьомга (86,8%), масло от вечерна иглика (4,6%), масло от пореч (4%), бирена мая (2,2%)

Аналитични съставки

Суров протеин 0,97%, сурови мазнини 94,5%,  сурови влакнини 0,75%, сурова пепел 1,2%, линолова киселина 133 g/kg, сумарно ейкозапентаенова киселина и докозахексаенова киселина 51 g/kg

Добавки на kg

Витамини: биотин (3a880) 165 mg, витамин E (3a700) 11100 mg, витамин A (3a672a) 20720 IU; микроелементи: цинк (3b609) 1100 mg; ароматизант: екстракт от куркума 550 mg

Високо съдържание на линолова киселина (LA) и сумарно на ейкозапентаенова киселина (ЕРА) и докозахексаенова киселина (DHA). 

Препоръка за хранене

За да разтворите всички твърди вещества, моля разклатете енергично за 30 секунди.

Тегло на животното Дозировка
Кучета и котки до 10 kg 5 ml (1 ч.л.)
Кучета до 25 kg 10 ml (2 ч.л.)
Кучета над 25 kg 15 ml (3 ч.л. или 1 с.л.)

Ако Вашият домашен любимец все още не е получавал добавки, съдържащи масла, дневното количество трябва да се увеличи в рамките на една седмица до препоръчителното такова.

Препоръчителна продължителност на употреба: първоначално до 2 месеца.

Препоръчва се преди употреба или преди да се удължи периодът на употреба да се потърси мнението на ветеринарен лекар.