Д-р Марияна Иванова, ендокринолог за ползата от прием на хранителни добавки и витамини

д-р Марияна Иванова, ендокринолог в МЦ Медкрос и в МЦ към Национална кардиологична болница

В практиката Ви препоръчвате ли прием на витамини и хранителни добавки?

Да, като част от комплексната терапия на пациентите си, препоръчвам приема на витамини и хранителни добавки, защото медицинските доказателства за тяхната роля е категорична. Добавянето на съставки от природен произход, за които също има медицински доказателства, увеличава ползите от този тип продукти. Мога да посоча за пример Допелхерц Витамини за диабетици + Черница - който наред с богатия състав от витамини и микронутриенти, съдържа екстракт от листа на бяла черница. Съдържащият се в тях алкалоид има действие подобно на широко използвана група лекарствени средства, възпрепятстващи разграждането на захарите в чревния тракт.  

Кои са качествата, които трябва да притежава даден продукт, за да го препоръчате на Вашите пациенти?

За мен са важни гарантираното качеството на производство, както и вложеното в продуктите активно вещество, от което зависи тяхната ефективност. От значение е и продуктите да са произведени от компания, доказала се във времето, включително и със стандарти и сертификати, които го гарантират. 

Харесвате ли продуктите Допелхерц и препоръчвате ли ги на Вашите пациенти? Какви са отзивите на пациентите Ви за нашите продукти?

Да, харесвам продуктите Допелхерц и им се доверявам. Затова и ги препоръчвам на пациентите си, които споделят положителни отзиви след приема им.

Имате ли любим продукт Допелхерц? 

Да, разбира се. Това са продукти, които аз самата използвам и такива, които препоръчвам на пациентите си. Допелхерц актив Коензим Q 10 + В витамини, Допелхерц систем Колаген Beauty, Допелхерц актив Витамини за диабетици + Черница, Допелхерц систем Колаген 11.000, както и новия Допелхерц систем Колаген 11.000 Куркума + Джинджифил

С какво продуктите Допелхерц спечелиха доверието Ви?

Две са основните причини да се доверявам на продуктите Допелхерц - те работят, действат, както и дългогодишната история на бранда, която вдъхва доверие.

Как бихте описали Допелхерц с три думи?

За мен това е най-сърцатият бранд във фармацевтичната индустрията с достъпни продукти, които наистина помагат. Бранд, създаден с грижа към своите потребители и продукти насочени към техните различни нужди.