Menü
Контакти Желани продукти Търсене
За нас

QUEISSER PHARMA е немска фармацевтична компания със 120-годишна история

Синоним е на здравословен начин на живот и има от онези, легендарните истории, които поставят компанията не просто между лидерите в бранша, но и сред наистина обичаните фирми, на които потребителят има пълно доверие.

Създадена през далечната 1897, Куайсер Фарма дължи днешния си успех на упоритостта и смелостта на един млад човек. Казват, че мечтите на великите хора се превръщат в легенди. Неговата мечта е не само осъществена, но и надскочила и най-смелите представи на основателя си.

През XIX в. Алфред Куайсер тръгва да търси щастието си от Лаузиц, Дрезден, и през 1897 г. го открива, стартирайки своя малка фармацевтична компания в Хамбург.

В началото той решава да се специализира в производството на продукти за здравето, като кремове, течни сапуни и пасти за зъби. Въпреки някои трудности г-н Куайсер се радва на стабилен растеж на бизнеса си.

Няколко години след като основава своята фармацевтична компания, той започва съвместна работа с Джоузеф Петер Хенес – аптекар от град Есен. През 1919 г., използвайки билки и други естествени съставки, г-н Хенес създава оригиналната рецепта за продукта, известен днес като Doppelherz® Energie-Tonikum (Допелхерц® Енерготоник).

Научете повече за историята на Куайсер Фарма тук!

 

Този първи продукт на компанията и до ден-днешен гордо присъства в дома на почти всеки германец не само като задължителна хранителна добавка с грижа за сърцето, но и някак за да напомня на поколенията, че големите мечти, подкрепени с упорит труд, се превръщат в история.

Doppelherz® е една от най-популярните марки в Германия - според проучвания, приблизително 93 % от потребителите познават марката Doppelherz®, както и мотото "Силата на две сърца", наложено още през далечната 1919 г.

Днес компанията е представена в над 50 страни по света и разполага с впечатляващо продуктово портфолио! Под „шапката“ на Куайсер Фарма Германия се намират пет изключително успешни бранда – Допелхерц, Протефикс, Стозон, Раменд и Литозин, като само продуктите с марка Допелхерц са над 250 в Германия и поне двойно повече в цял свят!

Научете повече за качеството на продуктите Допелхерц

Тук можете да прочетете за наградите, спечелени от Куайсер Фарма България