1. doppelherz.bg
  2. За нас
  3. Новини
  4. Допелхерц - марка номер едно в Германия
  5. Допелхерц – Любима марка на българския потребител

Допелхерц – Любима марка на българския потребител

Paar am Strand

Близо 30 000 души подкрепиха предпочитаните от тях брандове в единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” за 2017 г., а Допелхерц получи поредното си признание – Любима марка на българския потребител.

Брандът беше отличен в категория “Фармацевтични продукти – хомеопатия и добавки“ и събра над 5000 потребителски гласа само в третия – последен кръг от гласуването. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Специалната награда бе връчена на продуктовия мениджър на Допелхерц – г-жа Деница Венкова на официална церемония, която се състоя на 12-ти юли в хотел Хилтън София.