1. doppelherz.bg
  2. За нас
  3. Новини
  4. Допелхерц - марка номер едно в Германия

Допелхерц - марка номер едно в Германия

Paar am Strand

Хранителните добавки Допелхерц са сред тези с най-високо доверие в Германия за две поредни години. Те са бранд номер 1 по продажби за периода от юни 2019 до май 2021 година в категория “Витамини и минерали”*. Изследването е извършено от авторитетната международна компания за пазарни анализи и обработка на данни NielsenIQ.

Този успех не е случаен, като Допелхерц е една от най-популярните марки в Германия. Благодарение на качеството, иновативно разработените продукти, екологичната отговорност на компанията, строгия контрол и сърцатия екип, брандът успя да се наложи в над 50 държави по света и да завоюва водещи позиции сред хранителните добавки в различни категории. 

На българския пазар, портфолиото на Допелхерц включва над 40 продукта - в ДЕПО и двуфазни ДЕПО таблетки, които гарантират пълно усвояване на полезните съставки в тях, хидролизирани колагенови форми в индивидуални опаковки, микропелетни форми за бързо действие и удобен прием навсякъде, капсули и други лекарствени форми. Избирайки продукт от широката ни гама, вие ще получите качество, което ще допринесе за по-доброто ви здраве и благосъстояние.

 

*NielsenIQ, Nielsen Market Track database, Vitamins and Minerals, MAT MAY 2020 and 2021, value sales for Food Retail + Drugstore (without Discounters), Germany (Copyright © 2021 The NielsenIQ Company (US), LLC. All Rights Reserved