1. doppelherz.bg
  2. За нас
  3. Новини
  4. Допелхерц систем Колаген 11.000 – Хранителна добавка на годината за 2016

Допелхерц систем Колаген 11.000 – Хранителна добавка на годината за 2016

Paar am Strand

Престижната награда за изключително успешния продукт на Куайсер Фарма - Допелхерц систем Колаген 11.000 бе присъдена на откриващата церемония на Десетото юбилейно издание на Българските Фармацевтични Дни.

Форумът, запазена марка на Българския фармацевтичен съюз, се проведе в периода 24-26-ти юни в София. Категориите и наградените в тях се определят от експертна комисия, чийто състав е избран от Управителния съвет на Български фармацевтичен съюз. 

Наградите се връчват ежегодно, като се отличават лекарствени продукти, хранителни добавки и козметични продукти в различни категории, като изискванията за отличените са да бъдат препарати със социална значимост, да са иновативни, като се взима под внимание и цената и процеса на производство. 

Това е четвърто по ред признание за високото качество и ефективност на продуктите с марка Допелхерц. Преди Допелхерц систем Колаген 11.000, високото отличие е било присъждано на Допелхерц актив А-Я през 2010 г., Допелхерц актив За Стави през 2013 г. и Допелхерц актив Магнезий+Калций през 2014 г. 

Допелхерц систем Колаген 11.000 е насочен към грижата за ставите и ставния хрущял и красотата и еластичността на кожата. Към датата на отличието, продуктът на Куайсер Фарма е с най-високо съдържание на течен хидролизиран колаген – 11000 (единадесет хиляди) милиграма във всяка дневна доза. За оптимален ефект колагеновият хидролизат е комбиниран с хондроитин сулфат, витамин С и D, мед и селен. 

Иновативният подход е спазен дори при опаковката на продукта - всяка дневна доза е в отделен флакон. Това гарантира точната дневна дозировка, не изисква специални условия на съхранение и е удобна за транспортиране. 

Допелхерц систем Колаген 11.000 съдържа 30 индивидуални флакона по 25 мл. 

Търсете доказаното немско качество на Допелхерц в аптеките!