1. doppelherz.bg
  2. За нас
  3. Новини
  4. Queisser Pharma Bulgaria стана „Компания на годината”

Queisser Pharma Bulgaria стана „Компания на годината”

Paar am Strand

Queisser Pharma Bulgaria стана „Компания на годината” за 2016 година в категория Фармация. Компанията получи голямото признание на официална церемония в хотел Хилтън, където за трета поредна година бяха връчени годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” на списание „Business Lady”.

Queisser Pharma Bulgaria беше отличена за своето „УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ И КАЧЕСТВЕН ФАРМАЦЕВТИЧЕН ПРОДУКТ”. Kомпанията учредява собствено търговско представителство в България през 2008 година. В началото фирмата е класирана на 65 място, а днес заема 5-то място, като продължава да отбелязва двуцифрени, устойчиви ръстове всяка година, надминаващи значително ръста на пазара. Именно това, както и фактът, че брандът Допелхерц® е марка номер 1 в България за четвърта поредна година, донесоха приза на компанията.

Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание „Business Lady“ са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.