1. doppelherz.bg
  2. Още няколко причини да изберете Допелхерц

Още няколко причини да изберете Допелхерц

Гарантирано немско качество

Всички продукти на Допелхерц® се произвеждат в Германия. Високото им качество се гарантира както от строгите норми на производство, действащи в страната, така и от допълнителните тестове на всяка партида, които се правят в собствената лаборатория на Куайсер Фарма в град Фленсбург.

Всички суровини и съставки, използвани за производството на продуктите Допелхерц® се купуват от сертифицирани доставчици, а качеството им се проверява повторно в лаборатория преди да бъдат включени в производствения процес.

Нашата продукция е сертифицирана по GMP стандарт (Good Manufacturing Practice) и отговаря на стандартите за качеството на Световната здравна организация (СЗО) относно процесите на производство на фармацевтични продукти.

Грижата за околната среда е приоритет в работата ни, а всички продукти Допелхерц® са климатично неутрални. Кликнете тук и научете повече за нашите екологични инициативи.

 

 

Допелхерц® актив Витамини от А до Я - за поредна година номер 1 в България!

Мултивитамините Допелхерц® актив от А до Я включват в състава си 24 витамина, минерала и микроелемента. Тази пълноценна комбинация ефективно подпомага имунитета и работоспособността на организма. Благодарение на специалната формула за удължено освобождаване (ДЕПО ефект) активните съставки се усвояват постепенно и се осигурява дълготрайно действие в организма.
Допелхерц® актив Витамини от А до Я са най-продаваните мултивитамини в България за последните 8 години!*
_______

*По данни на IQVIA, български фармацевтичен пазар, 2012 - 2019 г.
 

Награди на Българския Фармацевтичен Съюз

Доказателство за качеството и ефективността на нашите продукти са петте отличия "Хранителна добавка на годината", присъдени от Българския Фармацевтичен Съюз:

 

Подкрепяме деца в нужда

 

Работим за подкрепа на каузата „Превенция на изоставяне на бебета и малки деца“ на фондация „За нашите деца“. Кликнете тук и разберете повече!

 

Още информация можете да намерите на следните линкове:

Вижте всички продукти Допелхерц®, които се предлагат на българския пазар

Разгледайте статиите и здравните съвети в нашия блог

Научете повече за компанията ни