Menü
Контакти Желани продукти Търсене
Допелхерц систем Антарктически крил – хранителна добавка на годината за 2021

Допелхерц систем Антарктически крил – хранителна добавка на годината за 2021

Допелхерц за пореден път спечели доверието на фармацевтите. Допелхерц систем Антарктически крил стана хранителна добавка на годината в категория “Производствена технология с екологична отговорност”. Това е петият продукт Допелхерц, отличен с престижната награда “Хранителна добавка на годината”.

Отличието ни беше връчено на форума „Български фармацевтични дни“, организиран от Българския фармацевтичен съюз, който се проведе в периода 25-27 юни в хотел „Рила“, Боровец. В него участие взеха фармацевтичното съсловие, представители на държавните институции, академичната общност, студенти, производители, дистрибутори, представители на български и международни организации, както и много специалисти в сферата на здравеопазването.

Освен социално отговорна компания, се стараем да бъдем и природосъобразна. Допелхерц систем Антарктически крил, както всички наши продукти, е климатично неутрален. Произвежда се по специалната eco-harvesting технология, при която добивът на крил се контролира строго от Международната комисия за опазване на антарктическия хабитат (CCAMLR). Технологията гарантира и това, че в мрежите по време на улов не попадат други морски обитатели и не се нарушава равновесието в природата. Продуктът съдържа масло от 100% екологично чист крил - богат източник на омега-3 мастни киселини, важни за нормалната функция на сърцето, мозъка и зрението.

Това е петото признание за качеството на нашите продукти. През 2016 г. наградата грабна Допелхерц систем Колаген 11.000, като високото отличие е било присъждано и на Допелхерц актив Витамини А-Я през 2010 г., Допелхерц актив Глюкозамин За Стави през 2013 г., Допелхерц актив Магнезий+Калций през 2014 г.